Här Är De Bästa Knepen När Windows 10 Krånglar

Öppna dllkit.com/sv/dll/msvcp100 en säker webbplats för att se om du kan komma åt portarna 80 och 443. Safari och Internet Explorer kräver åtkomst till port 443 för att skicka uppdateringar mellan iCloud och dina enheter. Om du inte kan ansluta till internet uppdateras inte dina iCloud-bokmärken. Se till att du är inloggad med samma Apple-ID som du använder på andra kompatibla enheter. Du kan välja Radera från min om dina data finns på en eller flera av dina datorer.

  • IDG.seDe viktigaste nyheterna från sajterna i vårt nätverk.
  • Vi kan aktivera och avaktivera det här läget som vi vill.
  • Du kan enkelt ta tillbaka ditt samtycke till epost via en avregistreringslänk i varje email.
  • Nästan alla fel Microsofts support har att jobba med, gäller automatiska uppdateringar av Windows 10, säger en av företagets supportpersoner.

För att lära dig hur du ändrar dina DNS-inställningar på iOS, följ den här länken. • Ange ditt iPhone / iPad-lösenord för att tillåta VPN-anslutning. För att lära dig hur du ändrar dina DNS-inställningar på Android, följ den här länken. • Inaktivera Always-on VPN om den är aktiverad för någon VPN utom Bitdefender-appen.

Det Här Var Några Av De Vanligaste Åtgärderna Du Kan Vidta För Att Göra Datorn Snabbare

Om du ser ett alternativ som heter Starta om Chrome i Windows 8-läge, kör du redan i skrivbordsläge som standard. Klicka på Chrome och välj sedan Starta om Chrome på skrivbordet. Kontrollera att din pc och webbläsare uppfyller systemkraven för iCloud. Följ de här stegen om du inte vet hur du ska göra. Läs mer om du behöver hjälp med att använda iCloud-flikar.

Diagnostik För Programvaruproblem:

Vad jag vet så var de ytterst få som använde Microsofts ”XPS”. Det går rykten om att Microsoft fick köpa licens för att kunna tillämpa möjlighet att skapa Pdf dokument, men det är falskt. Att göra program som skapar PDF filer är fritt och vem som helst har rätt att göra det.

Ibland kan du hitta dessa i program-menyn och avinstallera dem därifrån. Ibland kan en enkel sökning och analys med ditt virusprogram (om du har ett bra sådant) kunna få bort det värsta. Att behöva vänta fem minuter på att datorn ska starta upp och sen ytterligare tid för att starta program kan verkligen göra en på riktigt dåligt humör. Jag har haft så många sega datorer i mina dagar och har flera gånger suttit och fantiserat om hur jag kastar ut datorn genom fönstret.